Vi höjer din livskvalité!  

 

Alla dina  känslor känns i kroppen och därför hänger  välbefinnande och hälsa ihop både med kropp, sinne och själ tillsammans.

Jag erbjuder Rosenmetoden och Reconnective Healing i mitt företag i Falkenbergska kvarnen i Västerås.

  

Ann-Greth Hilding Rosenterapeut, Healer, 

Om mig.

Jag är glad och tacksam att jag utbildade mig till Kroppsterapeut med Rosenmetoden på Axelsons Institut i Stockholm.

 Jag  insåg att jag behövede lära mig att säga nej och inte vara till lags.  Jag har arbetat som terapeut sedan 1992 i Falkenbergska Kvarnen i Västerås.

En dag fann jag mig sittande på akutmottagningen i Västerås. Mitt fysiska tillstånd var urdåligt ingenting fungerade i kroppen. Hjärnan fanns inte jag kunde inte prata, nervsystemet galopperade likaså mitt hjärta. Min tinnitus gjorde skalor i olika höga toner med dunder och brak. Detta tillstånd hade byggts upp under många år inom mitt arbete på ett statligt företag och den här dagen rasade kroppen ihop och jag besökte sjukhuset för att få hjälp.

 Diagnosen struma, utlöstes av långvarig stress, sa doktorn. Struma den reglerar ämnesomsättningen i kroppen och mina hormoner var helt utan kontroll jag kunde varken andas eller prata.  

Detta tog 7 år att komma i balans med medicinering och redioaktivt jod.   

Mina erfarenhet hjälper mig att se mina klienter.

Mina erfarenheter idag hjälper mig att förstå mina klienter som också kan ställas inför stora påfrestningar i livet utan att säga ifrån. Hur det kan påverka människors livssituation och förhållanden till andra. Att inte säga ifrån utan istället få ont i kroppen

Våra upplevelser formar oss redan från födelsen

Våra upplevelse formar oss redan från vår födelse. Det formar vår hjärna som nervsystem och påverkar hur vi mår hur vi tänker känner och beter oss. Det medverkar också till vår hälsa, våra relationer och vår prestationer i olika sammanhang i livet. -Det vi lärt in kan vi lära av så att vi lärom för att lära in nytt och på så sätt skapa mer förtjänstfulla beteenden.

Gamla minnen repeteras.

Upplevelser vi varit med om skapar alltså minnen. Dessa minnen är av olika känslomässig natur, glada, lyckliga, ledsna, rädda och arga till iskalla, fientliga kollapsande. Dessa bär vi med oss. De väcks till liv i vår vardag och skapar det vi i dagligt tal kallar för stress.

Min resa har lärt mig tacksamhet och att lyssna på mina signaler när jag märker att jag är sjuk då har jag kört över mig själv och stressat. Vi borde ta tid att lyssna på oss själva och inte döva och köra över våra kroppar så fort vi inte mår bra.

Så om någon upplevs som otrevlig handlar obehags känslan i magen och de negativa tankarna som väcks inte så mycket om honom eller henne utan om att tidigare minnen har väckts till liv. Minnen som ligger lagrat i delar av hjärnan dit förnuftet inte når det limbiska systemet och hjärnstammen.

-Då reagerar kroppen som om det var den gången, allt det du  upplevde då spelas upp igen.

Känslomässiga tillstånd känns i kroppen

När du hamnar i affekt, reagerar med ilska, rädsla eller kollaps innan du ens är medveten är det ditt undermedvetna som dragit igång.

Hjärnan och nervsystemet reagerar automatiskt på det du upplever och skickar in dig i olika känslotillstånd. 

Jag erbjuder dig Kroppsbehandlingar, Rosenmetoden, Reconnective Healing och har arbetet med kroppsbehandlingar sedan 1992 i eget företag på Falkenbergska Kvarnen i Västerås

 

Utbildning:

Axelsons Institut, Rosenterapeut,

Reconnective Healing, Dr Eric Pearl 

Soul Body Fusion, Jonette Crowley

Medicins Qi Gong, Dr Sulikowski 

Medvetande träning , Christie Marie Sheldon

Auratransformation, Chackrabalansering,

Olika mediala utbildningar och Bas psykologi,Kinesologi, Tappning,   

 Qantum Touch , Richard Gordon

Power of Your Mind. Marisa Peer
Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig på telefon eller via mail.

 

Mobil 0730 339523

Mail: ann-greth@telia.com
rosenmetodenvasteras